Om Vinifique

Din nye yndlings vinhandler – Vinifique – er landet! Står du og mangler en fabelagtig god flaske champagne eller en bourgogne? Det er vores mission at give alle råd til en rigtig god flaske vin eller champagne så ofte som muligt og ikke kun til nytår. Derfor har vi et godt sortiment af bobler og labre vine i alle prisklasser fortrinsvis fra Champagne og Bourgogne.

photo_14ed

Er du interesseret i at vide mere om vores vine, så send os en mail på vinifique@vinifique.dk eller kig forbi vores lagersalg i Gentofte – se adresse nedenfor. Det er også muligt at afhente din vin på Vesterbro eller Frederiksberg efter aftale med os.

Bestilling kan udover i denne webshop også finde sted på telefon eller e-mail. Betaling sker i så fald enten kontant ved afhentning eller ved indbetaling på følgende kontonummer 3409 11201199, Danske Bank. Alle priser er inkl. moms. Der tages forbehold for udsolgte varer eller trykfejl.

Forsendelsen koster 99 kr. per ordre. Ved køb for mere end 2.000 kr. er forsendelse gratis.

Alle bestillinger kan også afhentes efter aftale på vores lager i Gentofte, Brogårdsvænget 4, 2820 Gentofte.

Vores lagersalg i Gentofte
Vi har salg fra vores faste lager i Gentofte på adressen Brogårdsvænget 4, 2820 Gentofte, hvor der er gode parkeringsforhold (små 100 m. fra Gentofte Station).

Vi glæder os til at se dig.